Michaël
Derullieux

Over de kunstenaar Geboren in het Waalse Waremme, klassiek geschoold  aan het Institut Superieur des Beaux Arts de Saint Luc de Liege, werkt als kunstschilder en illustrator. Michaël heeft een voorliefde voor de natuur, welke terugkomt in zijn werken waarin je het gevoel krijgt middenin de bossen te lopen, aan de Maas te staan met een koele bries in de rug of met de diepzeeduikers mee het wrak in te zwemmen. Hij legt iedere sfeer vast op het doek terwijl tegelijkertijd de geur in je neus kruipt, de warmte je huid prikkelt en het licht je ogen streelt.

Voorbeeld van zijn mogelijkheid tot werken in opdracht is “Eglise d’Auvers” naar Vincent van Gogh, maar ook portretten of karikaturen van uw favoriete foto worden door hem met liefde en vakmanschap gemaakt. Zijn nieuwste werken tonen beelden van Luik, maar ook zijn tekeningen van gestileerde bomen zijn bijzonder. Naast zijn exposities in Parijs, Madrid, Heidelberg en vele Belgische steden wordt Michaël reeds jaren exclusief door LilyArt en nu Schoonbrood Art vertegenwoordigd.

Prijzen en maatwerk Alle ontwerpen kunnen volledig voor u op maat worden gemaakt. Mail voor meer informatie en aanvragen vrijblijvend naar ward@schoonbrood.eu of bel naar +31 (0)6 543 072 44