Ward
Schoonbrood

Kunstagent

Bij Schoonbrood Art staan de schoonheid en het plezier van kunst centraal. Onze specialisatie hierbij is kunst in opdracht.

Kunst gemaakt in opdracht bestaat al sinds oudsher. Adel, bourgeoisie, kerken en koningshuizen lieten kunstwerken door kunstenaars maken in de kenmerkende stijl van de betreffende kunstenaar, met de gewenste elementen die zij graag in hun kunstwerken wilden laten verwerken. Die luxe bieden wij u ook aan, met vanzelfsprekend de bijbehorende service, omdat wij het belangrijk vinden dat uw schilderij bij u past. Of het nu voor bij u thuis is of voor uw bedrijf (aansluitend bij uw interieur en huisstijl), onze kunst in opdracht in speciaal voor u gemaakt.

Daarnaast houden wij ervan kunst toe te passen op voorwerpen uit de wereld om ons heen. Zo hebben we samen met onze partner Meulenhoff Schoenen ons eigen schoenenmerk Art Shoe Mafia opgericht en ontwikkelen we samen met onze partner Solo Italiano Art Vespa’s. Met deze projecten brengen we kunst niet alleen aan de muur maar ook verder de wereld in om iedere dag van te genieten.

Naast kunst in opdracht en kunsttoepassingen bieden wij ook hoogwaardige, ingelijste en gesigneerde Art Prints aan. Hiermee maken we geselecteerde, geliefde ontwerpen van onze kunstenaars toegankelijk beschikbaar voor uzelf of als cadeau.

Kortom, bij Schoonbrood Art houden we van kunst en we delen die liefde voor artistieke schoonheid en plezier graag met u!