Art Vespa
Schoonbrood Art
X
Solo Italiano

Bij Schoonbrood Art houden we wel van toepassingen van kunst. Zo hebben we bijvoorbeeld samen met onze partner Meulenhoff Schoenen het schoenenmerk Art Shoe Mafia opgericht, met artistieke designs van Robert Jan van Melle en Roy Wagemans. Op die manier proberen we kunst niet alleen op de muur te krijgen, maar ook op mooie gebruiksvoorwerpen uit ons dagelijks leven. We maken kunst daarmee een stukje toegankelijker en we geven een vleugje kleur aan de buitenwereld.

Zo ook met onze Art Vespa by Van Melle die we in samenwerking met onze partner Solo Italiano hebben ontwikkeld. Deze originele Vespa is geheel gestript, geschuurd en zodoende klaargemaakt voor een nieuw palet aan kleuren. Het thema stond snel vast: Italië, uiteraard in de kenmerkende stijl van Robert Jan van Melle. Zo ontstonden de eerste contouren van een glooiend Toscaans landschap op de onmiskenbare luchten die iedere Van Melle meteen warmte en energie geven.

Het basisontwerp werd gecompleteerd met Italiaanse huisjes, de Tricolore en een laurierkrans op het front en uiteraard typerende teksten die deze Vespa nog Italiaanser maken dan hij al was. Het uiteindelijke ontwerp wordt vervolgens weer voorzien van een sterke lak zodat de Vespa dagelijks, in weer en wind, gebruikt kan worden. Het eindresultaat van een aantal weken werk van vereende krachten is een unieke, kleurrijke en zeer onderscheidende Vespa waarmee de eigenaar zijn liefde voor Italië en de mooie zaken van het leven al rijdend kan uiten aan de wereld. Zoals ze zeggen, “La vita è bella!”.

Deze Art Vespa is de eerste van een reeks nog te maken artistieke voertuigen in samenwerking met Solo Italiano. Wilt u uw eigen Vespa, auto, motor of boot laten beschilderen? Wij ontwikkelen met veel plezier een passend concept voor u en uw voertuig dat we vervolgens met veel aandacht toepassen voor een resultaat waarmee u kleurrijk de weg op kunt. Uiteraard ook ideaal om uw bedrijf middels uw bedrijfsvoertuig(en) op een onderscheidende manier dagelijks onder de aandacht te brengen.

Neem voor vragen contact op met ward@schoonbrood.eu of +31 6 543 072 44