Painting
Maastricht

Schilderworkshop Painting Maastricht * Robert Jan van Melle.
Met Painting Maastricht leer je samen in kleurrijke, toegankelijke stijl Maastricht en omgeving schilderen op canvasdoek van 40cm x 30cm. Een gezellig uitje waarmee je na afloop je eigen schilderij voor thuis of op kantoor hebt gemaakt. Dit alles onder persoonlijke begeleiding van kunstenaar Robert Jan van Melle. Voor onder meer groepen, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en jubilea. Neem voor vragen en reserveringen contact op met ward@schoonbrood.eu of +31 6 543 072 44

Luxury
pp
122,50

Workshop van 2 dagdelen

Materiaal

Koffie, thee en lekkernij

Lunch: 2 gangenlunch incl. wijn en water

Afsluitende prosecco

Reserveren
Basis
pp
59,95

Workshop van 2,5 uur

Materiaal

Koffie, thee en vlaai

Reserveren

Deelnemers
De prijzen per persoon zijn gebaseerd op deelname van minimaal 5 en maximaal 14 personen. Voor kleinere of grotere groepen leveren wij maatwerk.

Locatie en partners
De workshops vinden doorgaans plaats op een vaste locatie te Maastricht, echter is organisatie op locatie naar keuze ook mogelijk. De lunches worden verzorgd door The Salad Bar Maastricht en restaurant Harbour Club.

Reserveringen
Voor reserveringen en vragen kunt u mailen naar ward@schoonbrood.eu. Bij reserveringen gelieve alvast het gewenste arrangement te vermelden, dan kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. De keuze van het arrangement geldt voor alle deelnemers van de groep.

Voor speciale vragen of wensen bieden wij met plezier oplossingen op maat.

Luxury
10:00 tot 12:30 uur: workshop
12:30 tot 14:30 uur: lunch
14:30 tot 17:30 uur: workshop

Basis
2,5 uur workshop