Silhouetisme

Naast de schilderijen in de bekende stijl Original City Art heeft Van Melle in 2018 een nieuwe stijl ontwikkeld genaamd Silhouetisme. Dit concept ontstond toen Schoonbrood Art een aanvraag kreeg van opdrachtgever Dennis Dremmen (Maastrichtenaar pur sang, vaste klant van Meulenhoff Schoenen én eerste klant van Art Shoe Mafia). Dennis wilde heel graag een Van Melle, maar wel wat anders dan het bekende werk.

Zo zijn we gezamenlijk tot het Silhouetisme gekomen, waarbij de skyline van in dit geval Maastricht een gestileerde zwarte ondergrond vormt, omgeven door een gekleurde lucht en gekleurde rivier (in dit geval uiteraard de Maas). Als finishing touch heeft Van Melle het schilderij voorzien van kleurrijke verfspatten die mooi contrasteren met de rustige ondergrond van het werk.

Prijzen en maatwerk
In deze stijl kan de skyline van uw geliefde stad verwerkt worden (Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, New York, London, Parijs, noem maar op, maatwerk is onze specialisatie!). In het voorbeeld van Maastricht is gewerkt met blauwtinten voor lucht en water, maar er kan uiteraard ook gekozen worden voor paarstinten, groentinten, rood en oranje, kortom, wat u maar wilt. Het is daarbij vanzelfsprekend de bedoeling dat het schilderij bij u en uw interieur past. Mail voor meer informatie en aanvragen naar ward@schoonbrood.eu

 

  • 90cm x 70cm €775,-
  • 120cm x 100cm €1.550,-
  • 150cm x 100cm €1.800,-